середу, 11 липня 2018 р.

На Закарпатті відкрили Центр підтримки підприємництва


 
 Центр підтримки підприємництва, котрий функціонуватиме при департаменті економічного розвитку і торгівлі відкрили сьогодні (11.07)  в Закарпатській ОДА. Тут надаватимуть інформацію про нові можливості для бізнесу, регіональні та міжнародні програми. Фахівці допомагатимуть підприємцям проводити пошук потенційних вітчизняних та закордонних партнерів для ділової співпраці, а також організовуватимуть тренінги, семінари та конференції з питань ведення підприємницької діяльності. А для тих, хто лише думає над започаткуванням власної справи Центр допоможе пройти спеціальне експрес-навчання та підшукати стартовий капітал через супровід у різних бізнесових програмах. 

Під час урочистого відкриття Закарпатська обласна державна адміністрація в особі голови Геннадія Москаля, Громадська рада при ОДА в особі голови Михайла Греня, Регіональна рада підприємців у Закарпатській області в особі голови – Андрія Андріїва підписали Меморандум про створення Центру підтримки підприємництва на знак взаємодії, спрямованої  на створення партнерських відносин між органами державної влади, місцевого самоврядування та підприємцями для забезпечення розвитку та підтримки бізнесу на Закарпатті. Крім того, між департаментом економічного розвитку і торгівлі, обласним центром зайнятості, Європейським центром підтримки соціального підприємництва "Моє Закарпаття", сектором Державної регуляторної служби України в Закарпатській області та головним управлінням Державної фіскальної служби в області підписано Меморандум про підтримку підприємництва та спільне впровадження механізмів розвитку малого та середнього бізнесу.  

Функціонуватиме центр підтримки підприємництва у  Закарпатській  обласній державній адміністрації за адресою: площа Народна, 4, каб. 414 ,416