вівторок, 14 серпня 2018 р.

Укрзалізниця повідомила, якою буде різниця в ціні на квитки між поїздами різних класів


 Укрзалізниця повідомила, якою буде різниця в ціні на квитки між поїздами різних класівВартість квитка класу комфорт буде удвічі вища, ніж на поїзд класу економ, який прямуватиме за аналогічним маршрутом

У результаті поділу українських поїздів на класи ціна на квитки буде різнитися.
 Так, вартість квитка класу комфорт буде удвічі вища, ніж на поїзд класу економ, який прямуватиме за аналогічним маршрутом. Про це розповів начальник Департаменту пасажирських перевезень далекого прямування Укрзалізниці Олександр Красноштан, повідомляє НВ.
"[Вартість квитка] класу комфорт може бути удвічі вища, стандарт – до двох разів. Є багато критеріїв, за якими ми встановлюємо [ціну]", – зазначив він.
 Як повідомляв 5.UA, вже до кінця літа "Укрзалізниця" планує розділити потяги на три класи – комфорт, стандарт та економ. Вагони класу комфорт матимуть повний пакет послуг. У потягах класу стандарт будуть плацкарти хорошого рівня – з кондиціонером та біотуалетом. Але швидкість буде меншою, ніж 70 км/год. Натомість в економ-поїздах вагони будуть старіші. Можливо, без біотуалету та кондиціонера.