четвер, 3 січня 2019 р.

Закарпатцям радять передавати показники газу через онлайн-сервіси та економити власний час

Сьогодні в приміщенні Центру обслуговування клієнтів в Ужгороді – багато відвідувачів. Більшість з них прийшли внести показники за спожитий у грудні 2018 року газ. З 890 ужгородців, які відвідали 2 січня ЦОК, 692 прийшли, аби передати показники. ПАТ «Закарпатгаз» повідомляє, що передати показники можна за допомогою одного з онлайн-сервісів. При цьому споживач витратить буквально кілька хвилин.

Одним із доступних сервісів є «Особистий кабінет», запроваджений у 2015 році. Тоді у ньому зареєструвалися 4620 закарпатців. Станом на сьогодні ця цифра зросла у 15 разів і становить 70 382 споживача. Сьогодні це – 23% від загальної кількості споживачів.

«Особистий кабінет» – дуже зручний і сучасний сервіс. Зареєструвавшись на сайті 104.ua, людина самостійно вносить показники приладу обліку газу. Реєстрація у кабінеті проста. Для цього треба мати електронну пошту, знати особовий рахунок, а також суму, сплачену за газ востаннє (як варіант можна зазначити номер лічильника газу). До речі, зареєструватися у цьому онлайн-сервісі можна і за допомогою мобільного додатку 104 Mobile (для Android)», – пояснила начальник Управління клієнтського сервісу ПАТ «Закарпатгаз» Тетяна Королович.