понеділок, 18 лютого 2019 р.

Закарпатські енергетики розповіли, що буде з коштами, які сплатили після реформи не на той рахунок


З огляду на численні питання споживачів, енергетики дали пояснення про переплати та помилково зараховані кошти на інші рахунки.

Повідомляємо, що сума переплати за електричну енергію, яка обліковується на особових рахунках споживачів у ПрАТ «Закарпаттяобленерго», а також оплата за спожиту електричну енергію у січні, яка була помилково оплачена споживачем на розрахунковий рахунок ПрАТ «Закарпаттяобленерго», буде зарахована споживачу на його особовий рахунок у ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».
Кошти будуть враховані  шляхом перерахунку на розрахунковий рахунок постачальника універсальних послуг – ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».
Про суму перерахованих коштів споживачів буде проінформовано в рахунках за спожиту електричну енергію в наступному розрахунковому періоді.
Нагадуємо, що з січня 2019 року усі споживачі, які обрали для себе постачальником універсальних послуг ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ", повинні платити тільки на рахунок цього товариства. Усі реквізити вказані у квитанціях, а також на офіційному сайті постачальника zakarpatzbut.energy безпосередньо за посиланням https://zakarpatzbut.energy/pro-kompaniiu/novini/informatsiia-dlia-pobutovih-spozhivachiv-shchodo-oplati-za-elektroenergiiu.
Також інформуємо, що без черг та без комісії ви можете сплатити за електроенергію через особистий кабінет (який знаходиться за посиланням https://pay.zakarpatzbut.energy/home) за допомогою платіжної системи iPay. Комісію замість вас оплачує постачальник.
У разі виникнення запитань з приводу оплати ви завжди можете звернутися за номером кол-центру ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» за номером 0-800-50-59-60 (з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 17:00).  
Вдячні за порозуміння та вчасну оплату рахунків!"


Джерело  uzhgorod.net.ua