вівторок, 3 вересня 2019 р.

В Ужгороді відбудеться традиційний Міжнародний фестиваль органної музики ім. Н.Висіч (АНОНС)


Департамент культури Закарпатської облдержадміністрації оголошує про проведення 19 вересня – 4 жовтня в м.Ужгород на базі Закарпатської обласної філармонії Міжнародного фестивалю органної музики ім. Н.Висіч.
У фестивалі можуть узяти участь професійні українські та зарубіжні виконавці, а саме: симфонічні, камерні оркестри й ансамблі, хорові, фольклорні, джазові колективи, окремі виконавці. 
Віковий ценз для учасників необмежений.
Для участі у фестивалі до 1 вересня необхідно подати заявку згідно з додатком до Положення про Міжнародний фестиваль органної музики ім.Н.Висіч, затвердженого наказом департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації від 12.08.2019 р., №167, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області 16.08.2019 за №55/1376, та інформаційну довідку про учасника.
Матеріали надсилаються на адресу комунального закладу "Закарпатська обласна філармонія" Закарпатської обласної ради: 88000, м.Ужгород, пл.Театральна, 10 і на e-mail:  mail@philarmonia.uz.ua.
Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників здійснюються за рахунок приймаючої сторони.
Контактна особа з організаційних питань – Оксана Гриневич (телефон +380505550091).
Ознайомитися з Положенням про Міжнародний фестиваль "Музика без кордонів" можна на офіційному веб-сайті департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації в рубриці "Фестивалі та конкурси" (за посиланням).