четвер, 2 липня 2020 р.

Призначення пенсії онлайн


Онлайн подача заяви на призначення пенсії, після якої застрахованій особі достатньо буде лише один раз відвідати відділення ПФУ для отримання свого пенсійного посвідчення.
Опис послуги
Послуга дає можливість застрахованій особі (далі - заявнику) самостійно подавати заяву та скан-копії всіх необхідних документів з метою подальшого постійного отримання того чи іншого, запитуваного заявником, виду пенсії.
У заяві на призначення пенсії заявник повинен вибрати територіально найближче від нього відділення ПФУ, де він має намір оформити пенсію, а також відзначити потрібний йому вид своєї майбутньої пенсії, вказати адресу місця проживання та надати відомості про свій паспорт.
Також в цій заяві застрахована особа може вказати свою електронну пошту та номер телефону для того, щоб потім вона могла відстежувати хід виконання своєї заявки.
Далі заявник мусить прикріпити підготовлені їм скан- копії документів, а також вказати банківський рахунок та інші банківські реквізити тієї пластикової картки, на яку буде перераховуватися майбутня пенсія.