вівторок, 15 вересня 2020 р.

Щоб отримати субсидію на опалювальний період, закарпатці мають погасити борги за газ

З наближенням опалювального сезону все більше сімей на Закарпатті задумуються над тим, як отримати субсидію, щоб зекономити кошти за сплату комунальних послуг.

 

ТОВ «Закарпатгаз Збут» нагадує, що згідно з Положенням про порядок призначення житлових субсидій, у випадку наявної простроченої понад 3 місяці заборгованості за спожитий газ, загальна сума якої перевищує 340 грн, – житлова субсидія на наступний сезон призначатися не буде. 

«В опалювальному сезоні 2019-2020 років близько 46 тисяч  клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» отримували від держави допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. Оплачувати за спожитий газ згідно з Правилами постачання природного газу, треба щомісячно, не пізніше 25-го числа місяця, наступного за розрахунковим», - зазначила директорка ТОВ «Закарпатгаз Збуту» Вікторія Томинець.

За словами Вікторії Томинець,  клієнти «Закарпатгаз Збуту» мають всі можливості сплатити рахунки за газ дистанційно. Для них працюють онлайн сервіси компанії: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки для Android та iOS, а також Вайбер-бот. 

Докладніше