четвер, 29 жовтня 2020 р.

Ужгородцям - про онлайн реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців

Швидко і зручно, не виходячи з дому або офісу, на порталі «Дія» (diia.gov.ua)  можна пройти реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців. Через персональний кабінет «Дія» можна подати документи на внесення таких реєстраційних дій :

 

реєстрація фізичної особи підприємцем;

включення відомостей про фізичну особу – підприємця до реєстру;

припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця;

державну реєстрацію змін до відомостей про фізичну особу – підприємця (зміни до громадянства, видів економічної діяльності, контактної інформації фізичної особи-підприємця);

створення товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснює діяльність на підставі модельного статуту;

переходу юридичної особи на діяльність на підставі модельного статуту.

Спосіб електронної ідентифікації: електронний цифровий підпис

Електронна послуга дозволяє здійснити онлайн-подання заяви про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем або юридичної особи  й одночасно подати заяву на застосування спрощеної системи оподаткування та реєстрацію платником податку на додану вартість. Виписку з ЄДР можна завантажити у кабінеті громадянина на порталі «Дія», а також – за допомоги онлайн-сервісу отримання відомостей із ЄДР usr.minjust.gov.ua/ua Розгляд документів, поданих для державної реєстрації, здійснюється протягом 24 годин після надходження документів, крім вихідних та святкових днів.

Разом з тим повідомляємо, що державні реєстратори відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців виконавчого комітету Ужгородської міської ради відповідальні за опрацювання онлайн-подання документів по м.Ужгороду, Ужгородському, Перечинському, Великоберезнянському та Іршавському районах. У разі виникнення питань щодо електронних послуг телефонуйте за номером: 

Докладніше