понеділок, 22 червня 2015 р.

Єврокомісія надасть кошти закарпатцям на протидію корупції та допомогу переселенцям

В Закарпатській обласній науковій бібліотеці відбулася презентація  проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», на якій було оголошено конкурс проектних пропозицій на отримання гранту для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні у Закарпатській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні.
 На Закарпатті цей проект  виконує БФ «Центр громадських ініціатив» у партнерстві з ГО “Західноукраїнський центр “Жіночі перспективи”.  Мета проекту  підтримати ініціативи місцевих ОГС та новостворених ініціативних груп, зокрема тих, що знаходяться у сільських та віддалених місцевостях, з метою забезпечення їхньої активної участі у демократичних змінах в Україні.
До конкурсу запрошуються новостворені (зареєстровані не раніше  2014 року)  громадські об’єднання, благодійні організації (код неприбутковості 005 та 006), місцеві ініціативні групи, громадські об’єднання, благодійні організації (код неприбутковості 005 та 006) з населених пунктів  до 100 тис. населення. Детальніше