вівторок, 23 лютого 2016 р.

Де взяти гроші на ремонт доріг та соціальні виплати?

За рік роботи у Парламенті депутати “Народного контролю” виявили чимало фактів зловживань ТОП-чиновників, як “старого режиму”, так і “нової влади”. Ми вибрали найбільш показові справи, аби показати скільки завдань соціального характеру можна було б вирішати, в разі повернення в держбюджет “розбазарених” корупціонерами грошей. Очевидно, поки гроші держави і громадян будуть бездушно розкрадати - рівень життя людей буде лише падати.
1. 250 млн. грн – приблизно на таку сумму держава зазанла збитків, через так звану справу «нафтопродуктів Курченка» (Продаж нафтопродуктів поза аукціоном фірмі Сергія Тищенка (другу нардепа з Народного фронту Сергія Пашинського), і рейдерське захоплення нафтопродуктів, які знаходились на Одеській, Херсонській та Васильківській нафтобазах). 

2. 200 млн. грн – завдяки поправці внесеній з голосу, було закладено на мамографи, які в світі уже давно не використовуються для діагностики раку молочної залози, а використовується ультразвук (Це лише одна з відверто “лобіських” статтей ухваленого без належного обговорення бюджету. Загалом подібних пунктів витрат - на сотні мільйонів) Детальніше