середу, 31 серпня 2016 р.

Бажаючих виїхати закордон побільшало

Виїхати з України виявили бажання 65% громадян, переважно чоловіки. Про це свідчать дані опитування TNS Online Track, передає "Страна".
Втім, із загального числа бажаючих змінити країну проживання третя частина респондентів не має можливості виїхати, 8% хотіли б виїхати тимчасово, поки ситуація не стабілізується, а 20% хотіли б виїхати за кордон на постійне місце проживання.
Нагадаємо, станом на серпень 2014 лише 42% опитаних громадян висловили бажання покинути територію України, у вересні 2014 цей показник збільшився на 4%, і ось пік незадоволених ситуацією в країні припав на липень цього року. 65% громадян не хочуть жити в Україні.
Згідно з даними опитування, чоловіки частіше готові до переїзду, ніж жінки (24%). Також покинути Україну готова молодь (20%), тоді як 34% старшої вікової групи не схильні до переїзду в іншу країну.

Серед жителів Західного регіону значуще більше тих, хто не думав над цим (12%), в той же час значно більше й тих, хто хотів би виїхати тимчасово, поки ситуація не стабілізується (14%).