середу, 17 серпня 2016 р.

В Ужгороді знову подаватимуть воду за графіком

foto
Доведетcя робити запаси питної та технічної води.
Вода за графіком!!
Повідомляємо, що Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго»» (відокремлений підрозділ «Закарпатські магістральні електричні мережі») у період з 21 серпня 2016 р. по 23 серпня 2016 р. планує проводити невідкладні роботи з реконструкції ПЛ-400 кВ "Мукачево – Капушани", а саме демонтаж–монтаж дефектного грозозахисного тросу. У зв’язку з цим представники підрозділу «Закарпатські МЕМ» звернулись до КП «Водоканал м. Ужгорода» з проханням відключення електричних мереж в районах сіл Кінчеш та Розівка, що живлять об’єкти водоканалу і проходять під проводами ПЛ-400 кВ "Мукачево–Капушани".
Мова йде про водозабір «Минай», значна частина свердловин якого не працюватиме через відключення електричних мереж. А потужності свердловин, що залишаться в роботі, не достатньо для забезпечення безперервного водопостачання. Тому на період проведення планових робіт працівниками підрозділу «Закарпатські МЕМ», а саме з неділі (21 серпня) по вівторок (23 серпня), водопостачання мешканців лівобережної частини міста та населених пунктів, які отримують питну воду з водозабору «Минай», проводитиметься за графіком:
• Зранку – до 9:00
• В обід – з 12:00 по 14:00 •
Ввечері – з 17:00 Нагадуємо, що ці перебої водопостачання відбуваються з причин, не пов’язаних з діяльністю КП «Водоканал м. Ужгорода». З повагою адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»  Повідомляє : Кarpatnews