середу, 8 лютого 2017 р.

До дитсадків Ужгорода буде електронна черга

Члени виконкому Ужгородської міськради затвердили сьогодні на засіданні Положення про загальну міську електронну реєстрацію дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Ужгорода. Прийом електронних заяв розпочнеться з 1 квітня 2017 року на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради. Проведуть також перереєстрацію дітей дошкільного віку, зареєстрованих у ДНЗ та НВК до 1.04.2017 року.
Внесенню до Реєстру підлягає наступна інформація про дітей, які будуть відвідувати ДНЗ або НВК:
а) про дитину:
прізвище, ім’я, по батькові;
- дата народження;
- серія та номер свідоцтва про народження;
- адреса реєстрації місця проживання;
- інформація про пільгову категорію (за наявності);
- про необхідність відвідування групи спеціального призначення, спеціального дошкільного навчального закладу;
навчальний заклад, який має відвідувати дитина;
- бажаний рік вступу в ДНЗ.
б) про батьків:
- прізвище, ім’я, по батькові батька або матері або осіб, що їх замінюють;
- місце реєстрації батьків;
- контактні дані (телефон, електронна адреса).
Також за зверненнями батьків або осіб, що їх замінюють, реєстрацію може здійснити реєстратор Центру адміністративних послуг Ужгородської міської ради, який заповнює заявку в присутності заявника за встановленою формою.
Після успішної реєстрації для кожної заявки встановлюється автоматично статус «Зареєстровано в черзі» та присвоюється порядковий номер у реєстрі відповідно до дати та часу обробки заявки. Записатися на чергу до Реєстру можна не більше, ніж у два навчальні заклади. Відмова у реєстрації відомостей надається автоматично, якщо заявлена особа вже зареєстрована у двох навчальних закладах.
Рішення та Положення про загальну міську електронну реєстрацію дітей дошкільного віку до дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів Ужгорода у газеті «Ужгород», на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради, розмістять для ознайомлення в усіх дошкільних начальних закладах та навчально-виховних комплексах Ужгорода, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.