вівторок, 28 березня 2017 р.

ЗНО - у мобільному додатку

Отримувати інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання дозволяє новий мобільний додаток.

Інформація про місце та час проведення екзаменів, нагадування про наближення тестування, актуальні новини ЗНО. Тепер повідомлення про проведення зовнішнього незалежного оцінювання – у телефоні. Український центр оцінювання якості освіти запустив зручний мобільний додаток «Моє ЗНО».
Серед основних його функцій – інформування про розклад тестування з обраних предметів, нагадування про наближення дати екзамену, повідомлення про новини та зміни в проведенні ЗНО.
Доступ до функцій мобільного додатку – після введення номеру та пін-коду сертифікату учасника ЗНО.
Завантажити «Моє ЗНО» можна за посиланням.
Наразі мобільний додаток працює на платформі Android. Планується розробка для iOS. Розробники планують додати до сервісу корисну функцію. Вона аналізуватиме результати ЗНО і пропонуватиме вузи для вступу.
Мобільний додаток – спільний проект Українського центру оцінювання якості освіти та ІТ-компанії «Infopulse».
Цьогоріч кожен абітурієнт складатиме тести із 4 предметів. Дві дисципліни обов’язкові: українська мова та література, математика або історія України. Будуть і предмети на вибір. Це біологія, географія, фізика, хімія, іноземні мови.
Сесія ЗНО стартує 23 травня та триватиме до 16 червня. Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання фінішувала 17 березня.