четвер, 31 серпня 2017 р.

Мобільний додаток «Поліція 102» тепер доступний і на Закарпатті

 Викликати поліцію на допомогу, залишити відгук про роботу поліцейських, чи то повідомити про злочин, і все це одним дотиком до свого гаджету. Завантажити додаток на телефон, просто як і будь яку гру.   
 За допомогою додатку, поліцейські бачать вашу геолокацію і якщо ви потрапили в екстремальну ситуацію, а часу та можливості на дзвінок до поліції немає – достатньо натиснути кнопку «sos» у своєму телефоні.
 Мобільним додатком можуть користуватися навіть діти. Батьки у свою чергу бачитимуть, де його дитина. Мають можливість і встановити безпечну зону, в якій може перебувати дитина, і тільки вона покидає її, на мобільний батькам надходить смс. Днями в поліції протестували таку функцію.
 Також жителі області матимуть змогу і повідомити про правопорушення. Ви обираєте тип правопорушення, додаєте за бажанням фото та короткий опис. І знову ж таки – наряд на місці.
 Окрім того є змога і дізнатися чи перебуває, та чи інша машина у розшуку. Є у додатку також зворотній зв’язок, де кожен охочий може залишити відгук про роботу поліцейських.