вівторок, 22 травня 2018 р.

Український лоукостер подав заявки на рейси: куди літатиме SkyUp

 Нова українська бюджетна авіакомпанія SkyUp, яка вже почала польоти, подала заявки до Державіаслужби на отримання з 1 червня прав на перші внутрішні і міжнародні маршрути.
Авіаперевізник просить дозволити йому здійснювати внутрішні регулярні рейси з Києва, Харкова та Львова до Одеси.
 У числі міжнародних напрямків, які запросив SkyUp, значаться маршрути з Києва до Барселони, Ларнаки, Ріміні, Аліканте, Пальма-де-Майорки, Батумі, Бургаса, Варни, Тенеріфе, Тирани, з Харкова до Барселони, Ларнаки, Ріміні і Бургаса, з Львова до Барселони і Ларнаки, із Запоріжжя до Барселони, а також з Одеси до Барселони, Ріміні, Ларнаки.
 Крім цього, SkyUp подав заявки для отримання прав на виконання чартерних міжнародних рейсів з Києва до Анталії, Даламана, Бодрума, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Тівата, Тирани, Батумі, Монастіри, з Харкова до Антальї, Даламана, Бодрума, Шарм ель-Шейха, Хургади, Тівата, зі Львова до Антальї, Даламана, Бодрума, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Тівата, з Одеси до Антальї, Даламана, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Тівата, з Чернівців до Антальї, з Вінниці до Антальї, з Херсона до Антальї, із Запоріжжя до Антальї, Шарм-ель-Шейха і Тівата.
Авіакомпанія SkyUp отримала сертифікат експлуатанта, який дає право на виконання польотів, ввечері 16 травня. Перший комерційний рейс авіаперевізник здійснив 21 травня через київського аеропорту "Жуляни" на єгипетський курорт Хургаду.