вівторок, 29 січня 2019 р.

Графік особистого прийому громадян керівництвом Закарпатської облради на 2019 рік



Відповідно до вимог чинного законодавства та для забезпечення належного розгляду звернень жителів нашого краю, створення умов для відкритого спілкування з ними голова облради Михайло Рівіс підписав розпорядження «Про графік особистого прийому громадян» керівництвом облради на 2019 рік.
Так, очільник облради Рівіс Михайло Михайлович прийматиме краян з особистих питань першого четверга щомісяця, перший заступник голови облради Борто Йосип Йосипович – третьої середи щомісяця, заступник голови облради Петро Васильович Грицик – другої середи щомісяця, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Закарпатської облради.
Прийом громадян проводитиметься за адресою: м.Ужгород, пл. Народна, 4, обласна рада, кабінет 139, з 10.00 до 13.00 години (тел. 61-31‑40, 61-49-65).

Довідково: Громадянам, які звертатимуться з питань надання їм одноразової матеріальної допомоги, необхідно написати заяву, де вказати причину звернення, та подати: ксерокопію документу, що засвідчує особу заявника та адресу його місця проживання; ксерокопію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (крім осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від ідентифікаційного коду); ксерокопію одного з документів (пенсійного посвідчення, посвідчення інваліда, ветерана війни чи праці тощо), що посвідчує його статус (за наявності); акт обстеження матеріально-побутових умов заявника або довідку про стан здоровя (виписку з історії хвороби) та необхідність лікування громадянина, а для внутрішньо переміщених осібдовідку про свій статус; інші документи, що підтверджують обставини, для надання соціальної підтримки (за наявності).