вівторок, 12 лютого 2019 р.

Енергетики розповіли, чому закарпатці не можуть оплатити рахунки за електрику через банки


 Упродовж останніх днів багато скарг надходить до ТОВ «Закарпаттяенергозбут» з приводу неможливості оплатити рахунки за спожиту електроенергію через термінали окремих банків, зокрема, «ПриватБанку» та в системі «Приват24». 

Про те, чому виникають трднощі і що робити, розповіли нашому виданню в адміністрації ТОВ "Закарпаттяенергозбут":
"ТОВ «Закарпаттяенергозбут» інформує, що між товариством та «ПриватБанком» ще наприкінці січня 2019 року укладено угоду щодо приймання платежів від споживачів. Проте через певні причини, не залежні від енергопостачальника, у електронних системах згаданого банку не «підтягує» реквізити  ТОВ «Закарпаттяенергозбут». У «ПриватБанк» запевнили дирекцію товариства про максимально оперативне вирішення питання.
Зі свого боку нагадуємо споживачам, що оплачувати рахунки через термінали, інші електронні сервіси «ПриватБанку», як і інших банків, можна, якщо ввести вручну всі реквізити, вказані у Ваших квитанціях. Також реквізити можна знайти на офіційному  сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за посиланням: https://zakarpatzbut.energy/pobutovim-spozhivacham/informatsiia-dlia-pobutovih-spozhivachiv-shchodo-oplati-za-elektroenergiiu
Нагадуємо, що легко контролювати і оплачувати рахунки за спожиту електроенергію можна через електронну абонентську книжку, на яку можна зайти через офіційний сайт ТОВ «Закарпаттяенергобут»    https://pay.zakarpatzbut.energy/home?fbclid=IwAR3AuvkuJ5sTFtZf6T3spCXUZ1g1dIAx5CtoqhljqvCdxckztTOKgdZ0v8o
У разі виникнення питань чи за додатковою інформацією звертайтеся за номером кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут»: 0-800-50-59-60 (працює згідно графіка роботи постачальника, в будні дні з 08:00 до 17:00).
Дирекція ТОВ «Закарпаттяенергозбут» вдячна споживачам за порозуміння".