четвер, 21 березня 2019 р.

Закарпатських школярів запрошують до Верховної Ради України




Учнів 10 та 11 класів закарпатських шкіл запрошують взяти участь у конкурсі, за результатами якого 20  переможців поїдуть на безкоштовну екскурсію до Верховної Ради України. Конкурс організований ГО «Інститут сприяння розвитку громадянського суспільства» за підтримки народного депутата Роберта Горвата.
«Шукаємо молодих та амбітних дівчат і хлопців, котрі прагнуть творити Україну вже сьогодні! Розпочинаємо відбір на конкурс, за результатами якого 20 учнів 10 та 11 класів шкіл Закарпаття проведуть день у Верховній Раді України, ознайомляться з роботою парламенту та історією українського парламентаризму», - повідомив народний депутат Роберт Горват.
За умовами конкурсу, учасникам необхідно заповнити анкету із рядом питань, зокрема, розповісти про те, який законопроект вони б розробили та прийняли першочергово, якби стали народними депутатами. Також аплікантам пропонується уявити себе на посаді голови Закарпатської ОДА та визначити пріоритетні для вирішення проблеми регіону.
«Нам цікаве ваше бачення того, як може і повинна розвиватися Україна і як безпосередньо ви можете вплинути на майбутній хід подій у нашій державі. Тож якщо ви – активні та свідомі громадяни своєї держави і бачите власне майбутнє у творенні змін, приєднуйтесь! Запевняю, поїздка буде пізнавальною та залишить по собі море позитивних вражень», - зазначив Роберт Горват.
Поїздка відбудеться 12 квітня. Екскурсія до парламенту безкоштовна та триватиме один день. Усі учасники забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами. Вартість дороги також оплачується організаторами.
Анкети з відповідями приймаються на розгляд до 23 год.59 хв. 3 квітня. Результати будуть оголошені через два дні – 5 квітня.