понеділок, 1 квітня 2019 р.

Планові роботи електриків в Ужгороді: де цього тижня можливі відключення світла


ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомляє про планові роботи в Ужгороді впродовж тижня, з 1 до 5 квітня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії з 9.00 до 17.00.

Так, сьогодні, 1 квітня, світла може не бути на вулицях Руській та Лесі Українки.
Завтра, через роботи на трансформаторних підстанціях, перебої енергопостачання можливі частково на Капушанській, Кальмана Міксата, 8-го Березня, Федора Манайла, Миколи Бажана, Івана Сільвая, Павела Йосифа Шафарика. У середу, 3 квітня, – на вул. Олексія Маресьєва, Загорській, Грушевій, Сливовій, Горіховій, Гвардійській, 160.
У четвер, 4 квітня, тимчасові відключення електроенергії можливі на вул. Електрозаводській, Івана Панькевича, Підградській, Шумній (частково, біля АЗС „ОККО“), Олександра Капуша, Брестській. У п’ятницю, 5 квітня, – на вул. Володимира Погорєлова та Брестській.
За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).