понеділок, 22 липня 2019 р.

Відключення електроенергії в Ужгороді: перелік вулиць


Через планові роботи в Ужгороді з 22 по 26 липня моживі відключення електроенергії з 9 до 17 години.

Сьогодні та завтра, 22–23 липня, проводитимуть технічне обслуговування повітряних ліній електропередач, перебої зі світлом можливі на вул. Дмитра Донського, Іллі Рєпіна, Володимирській, Леоніда Говорова, Івана Фірцака, Миколи Некрасова; у середу, 24 липня, – на вул. Болотинській та Золотій, а через капремонт на трансформаторній підстанції – на вул. Іллі Бродлаковича, в онкодиспансері.

Ще у вівторок, 23 липня, через роботи енергетиків можливі перебої електропостачання на вул. Мукачівській, Івана Анкудінова, Руській.

У четвер, планують капремонт на трансформаторній підстанції, у зв’язку з цим відключення електроенергії можливе на вул. Митній, Володимира Гошовського, Юрія Гойди, у дитячій поліклініці, на медичному факультеті УжНУ, набережній Незалежності, 21, пл. Дружби Народів, 2.

У четвер та п’ятницю, 25–26 липня, також проводитимуть технічне обслуговування повітряних ліній електропередач – тимчасово світла може не бути на вул. Томаша Масарика, Гвардійській, Миколи Добролюбова, пл. Віталія Постолакі.