четвер, 10 вересня 2020 р.

Закарпатці можуть скористатись безкоштовною довідково-інформаційною платформою правових консультацій

Правову допомогу від держави закарпатці можуть отримати, звернувшись до фахівців найближчих центрів та бюро правової допомоги, які функціонують в області.

Та часом людина хоче самостійно знайти відповідь на своє проблемне питання, яке потребує правового вирішення. У цьому випадку на допомогу прийде інформаційно-правовий ресурс WikiLegalAid.

Де б ви не були - вдома, на роботі чи на відпочинку, якщо у вас є доступ до мережі інтернет, ви можете знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Для цього слід зайти безкоштовний інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою: wiki.legalaid.gov.ua.

Правова вікіпедія створена Координаційним центром з надання правової допомоги у 2016 році. Над її створенням працювали понад 600 фахівців системи надання безоплатної правової допомоги з різних регіонів України.

У базі правових консультацій міститься понад 1500 консультацій на найактуальніші правові питання. Окрім правової інформації тут міститься судова практика та зразки правових документів.

Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. WikiLegalAid можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Адже консультації підготовлені так, щоб було зрозуміло не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

Щоб скористатися базою правових консультацій необхідно ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак «*», що звузить пошук. Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

Докладніше