середу, 27 січня 2021 р.

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА «ДІЯ. ЦИФРОВА ОСВІТА» ЗАПРОШУЄ ОПАНУВАТИ ЦИФРОВІ НАВИЧКИ ШЛЯХОМ ПЕРЕГЛЯДУ ОСВІТНІХ СЕРІАЛІВ

 

Міністерство цифрової політики України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка доступна за посиланням https://osvita.diia.gov.ua/

На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом – освітні серіали.

Наразі на онлайн-платформі доступні декілька освітніх серіалів. Вони всі безкоштовні, вам не потрібно нічого оплачувати. Вчіться, коли вам зручно. Після перегляду перевірте себе. Не хвилюйтесь, якщо не пройшли тестування з першого разу — ви завжди можете повернутися до будь-якого уроку та переглянути його знову. Отримайте ваш сертифікат. Він підтвердить здобуті вами навички та допоможе під час працевлаштування. Ви зможете завантажити його та поділитись із друзями в соцмережах.

Міністерство охорони здоров'я України закликає усіх дотримуватись правил карантину та використовувати можливість навчатись онлайн.

З цифровими навичками ви зможете ефективно та безпечно застосовувати технології в роботі та навчанні, для професійного та особистісного розвитку.

Докладніше