четвер, 28 січня 2021 р.

В Ужгороді припинено обслуговування трьох маршрутів: подробиці

Зокрема, йдеться про № 3, 21, 22

Відділ транспорту Ужгородської міської ради нагадує: з огляду на численні скарги на рівень надання послуг перевізниками, які використовують застарілі, у незалежному стані "маршрутки", для зручності пасажирів, якісних змін в автобусних перевезеннях містом, щоб можна було їздити без пересадок та подвійної оплати, про що також було багато звернень, в Ужгороді вдосконалюється мережа автобусних маршрутів, щороку закуповуються нові сучасні автобуси з великою пасажиромісткістю та всіма зручностями.

Одним із рішень виконкому (№ 324 від 09.09.2020) до маршрутної мережі Ужгорода внесли чергові зміни і припинено обслуговування маршрутів, на які було багато скарг пасажирів, а саме:

№ 3 «вул. Чорновола – пл. Ш. Петефі»;
№ 21 «вул. Чорновола - Речовий ринок»;
№ 22 «вул. Чорновола - пл. Корятовича» (через вул. Перемоги).

Натомість крім маршруту №18 за петицією, яку підтримали 256 ужгородців, запроваджено ще один новий – № 38 «вул. В’ячеслава Чорновола – УжНУ» (через вул. Олександра Можайського, пл. Шандора Петефі, вул. Івана Франка). На обох маршрутах їздять нові «Електрони».

Автобус маршруту № 10 «Епіцентр» - мкр-н «Горяни» (через речовий ринок) у прямому та зворотному напрямках їздитиме через автобусну зупинку на вул. Капушанській «вул. В’ячеслава Чорновола» та із заїздом до зупинки «Речовий ринок».

Пасажири 21 маршруту можуть користуватися також маршрутом №24, на якому теж їздять «Електрони».

Докладніше