неділю, 7 березня 2021 р.

На Закарпатті з 8 березня почнуть діяти обмеження "червоної" зони епідемічної небезпеки

 

Відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під головуванням Міністра розвитку громад та територій, першого заступника голови Державної комісії Олексія Чернишова.

До засідання Держкомісії ТЕБ та НС на конференц-зв’язку долучилося керівництво Закарпатської ОДА та усі взаємодіючі структури.

За результатами доповіді заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та з урахуванням обговорення Державна комісія вирішила:

Відповідно до пункту 34 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104):

встановити з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області;

застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки. Про це повідомляє Закарпатська ОДА.

Докладніше