пʼятницю, 4 лютого 2022 р.

В Ужгороді ще на тиждень продовжили дистанційне навчання

 

Навчання за дистанційною формою для ужгородських школярів продовжили ще на тиждень – до 11 лютого. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії в Ужгородській міській раді під головуванням міського голови Богдана Андріїва.

Порівняно з минулим тижнем показник захворюваності із гострих респіраторних захворювань зріс у 1,2 рази, він перевищує рівень епідемічного порогу у 5 разів, повідомив начальник управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення міськради Ярослав Глагола. Суттєво, зокрема, зріс показник захворюваності дітей. Лабораторно підтверджено циркуляцію серед ужгородців і вірусів грипу типу А.

Разом із тим, начальниця управління освіти Ужгородської міськради Наталія Мухомедьянова відмітила позитивну тенденцію щодо відвідуваності в дошкільних навчальних закладів: якщо минулого тижня в дитсадках міста були відсутні 936 дітей, то станом на сьогодні – 784 дитини, зазначила також, що продовжують і моніторинг, скільки школярів навчаються дистанційно.

Керівник Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні Ігор Рошко наголосив, що карантинні заходи однозначно дали ефект, але зменшення потоку поступлення у лікарню хворих спостерігають тільки останні 2-3 дні, до того, зазначив, медичний заклад був переповнений...

Докладніше