понеділок, 24 квітня 2023 р.

Громадяни та жителі України можуть записатися в електронну чергу для оформлення документів. Це можна зробити на порталі Державної міграційної служби. Про це повідомляє МВС. Українці можуть записатися в онлайн-чергу для оформлення таких документів: паспорт громадянина України у вигляді ID-картки; закордонний паспорт; посвідка на тимчасове та постійне проживання; дозвіл на імміграцію в Україну; продовження строку перебування в Україні. За допомогою онлайн-сервісу за посиланням можна здійснити запис на найближчі 2 тижні. У підрозділі Державної міграційної служби також можна записатися в онлайн-чергу на наступні 35 днів. Якщо потрібно записатися у поточну чергу, тобто "сьогодні-на-сьогодні", це також можна зробити через термінал у підрозділі ДМС. Кількість вільних місць у поточній черзі виводиться на табло, вони з'являються протягом робочого дня.


Громадяни та жителі України можуть записатися в електронну чергу для оформлення документів. Це можна зробити на порталі Державної міграційної служби. Про це повідомляє МВС.

Українці можуть записатися в онлайн-чергу для оформлення таких документів:

  • паспорт громадянина України у вигляді ID-картки;
  • закордонний паспорт;
  • посвідка на тимчасове та постійне проживання;
  • дозвіл на імміграцію в Україну;
  • продовження строку перебування в Україні.

За допомогою онлайн-сервісу за посиланням можна здійснити запис на найближчі 2 тижні. У підрозділі Державної міграційної служби також можна записатися в онлайн-чергу на наступні 35 днів.

Якщо потрібно записатися у поточну чергу, тобто "сьогодні-на-сьогодні", це також можна зробити через термінал у підрозділі ДМС. Кількість вільних місць у поточній черзі виводиться на табло, вони з'являються протягом робочого дня.

Докладніше