четвер, 8 червня 2023 р.

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» просить нагадати дітям правила електробезпеки під час літніх канікул

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вітає дітей та їхніх батьків із такими довгоочікуваними літніми канікулами. Так, під час воєнного стану вони не будуть такими насиченими, як могли б, але ми з вами працюємо  і робимо все можливе для наближення перемоги, і водночас не забуваємо вчити дітей, виховувати достойне покоління українців.

 Звертаємо увагу дорослих, що нерідко під час літніх канікул діти залишаються без нагляду батьків та більше належать самі собі. Це – прихована загроза життю та здоров'ю дітей, оскільки їхні забави або витівки поблизу діючих електроустановок можуть призвести до прикрих випадків, пов'язаних із ураженням електрострумом. Саме тому адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звертається до вас, шановні батьки, з проханням провести відповідну роз'яснювальну роботу з дітьми та довести до їхнього відома інформацію про небезпеку необережного поводження з електрострумом та перебування поблизу електроустаткування.

Наприклад, покажіть дітям, як виглядають трансформаторні підстанції, лінії електропередач, ознайомте їх із застережними знаками, які розміщуються на всіх небезпечних енергооб'єктах.

Оскільки від лиха не застрахований ніхто, ми в черговий раз попереджаємо, що електрообладнання може становити реальну загрозу життю.

З метою запобігти біді нагадуємо, що категорично заборонено:

Докладніше