четвер, 24 грудня 2015 р.


Конкурс проектів для неурядових організацій чотирьох областей у межах програми «Дійсно разом 2.0»
  
ГО «Карпатська фундація» (Карпатський фонд) та Карпатський фонд – Словаччина за фінансової підтримки Словацького агентства з розвитку міжнародної співпраці Slovak Aid оголошують конкурс проектів для місцевих молодіжних неурядових організацій та організацій, що працюють для молоді в чотирьох областях України (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Чернівецька області).Мета конкурсу: підтримка розвитку громадянського суспільства, якості врядування у місцевих громадах України та передача словацького досвіду.
Тематика проекту:
В межах конкурсу будуть підтримані проекти, ініційовані молодіжними організаціями або організаціями, що працюють з молоддю, та спрямовані на вирішення конкретних потреб громад в економічній, соціальній та екологічній сферах. Проекти повинні базуватися на принципах партнерства та міжсекторної співпраці, а також вести до чітких і сталих результатів.
Загальний бюджет у рамках схеми мікро-грантів становить 450 000 гривень, максимальна сума гранту – 75 000 гривень. 
Проектні пропозиції приймаються з 7 грудня 2015 року по 29 лютого 2016 року. Із метою розробки та реалізації проектів, що найкраще відображатимуть пріоритети та цілі програми «Дійсно разом 2.0», потенційні заявники запрошуються до участі у інформаційному семінарі – тренінгу, що відбудеться 27-28 січня 2016 року. 
Детальна інформація за посиланням: http://bit.ly/1Z9DBhb
Останній день подання: 29 лютого 2016 року. Джерело