понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Тепер через телефон можна дізнатися, коли на зупинках в Ужгороді буде автобус


Тепер через телефон можна дізнатися, коли на будь-якій із зупинок міських маршрутів в Ужгороді буде автобуснаше місто приєдналося до загальноукраїнського мобільного додатку Rozklad.in.ua, його можна завантажити як через Play Market, так і App Store.

Про це в соцмережі Фейсбук пише міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.
Отож, встановіть додаток і зі списку міст оберіть Ужгород. Далі – оберіть маршрут, який вас цікавить, зупинку, натисніть на неї і отримаєте список годин та хвилин, коли впродовж дня з цієї зупинки відправляються автобуси. Це зручно ще й тому, що ви зможете планувати, коли потрібно виходити з роботи чи дому, щоб прийти на зупинку. У додатку є можливість обирати прямий чи зворотний напрямок, окремо – розклад на вихідні та робочі дні.
Крім того, у місті на автобусних зупинках сьогодні до кінця дня завершимо встановлення перших 30 інформаційних панелей з розкладами руху, на деяких зупинках вони вже є. Розклади містять не лише точний час відправлення, а й перелік усіх зупинок на маршруті, інформацію про наступні зупинки автобуса із зупинки, де ви знаходитесь, що особливо актуально для гостей міста.