середу, 26 травня 2021 р.

На літні канікули в Ужгороді діятимуть пришкільні табори та мовні школи

 

Рішенням сесії Ужгородської міської ради затверджено Програму відпочинку та оздоровлення дітей на 2017–2019 роки, що передбачає організацію пришкільних таборів і мовних шкіл. Уже незабаром, від 29 травня до 16 червня, в Ужгороді діятимуть і пришкільні літні табори відпочинку з денним перебуванням, і мовні школи, де працюватимуть учителі спеціалізованих навчальних закладів із вивчення іноземних мов.

Як повідомила начальниця управління освіти Ужгородської міської ради Оксана Бабунич, такі табори будуть діяти на базі спеціалізованих шкіл № 3 (для 90 дітей) і № 5 (210 дітей), загальноосвітніх шкіл ІІІІ ст. № 6 (120 дітей) і № 19 (180 дітей), багатопрофільного ліцею «Інтелект» (150 дітей) і ліцею «Лідер» (180 дітей).

«Хочу сказати, що ми в роботі таборів трохи обмежені закладами, бо цього року державна підсумкова атестація проводиться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Крім того, ми повинні забезпечити персоналом пункти тестуваннятому обмежені в кількості працівників у таборах», – зауважила Оксана Бабунич.

Докладніше