четвер, 10 вересня 2015 р.


Закарпатгаз виділив понад 5 млн грн на підготовку до зими


З початку року компанія витратила 5,2 мільйона гривень для забезпечення безаварійної роботи системи газопостачання Закарпатської області в опалювальний період 2015-2016 років.

Ще напередодні минулого опалювального сезону ПАТ «Закарпатгаз» змінило підхід до обслуговування системи газопостачання, перейшовши на виконання щорічного комплексного обстеження. З цією метою було створено службу електрохімзахисту газопроводів, робота якої дає позитивні результати. Цьогоріч, зокрема, проведено комплексне приладне обстеження майже1582 кмгазопроводів при плані понад1433 км. Відбувається й планова заміна газового обладнання газорегуляторних пунктів (ГРП) та шкафних газорегуляторних пунктів (ШГРП). Наразі закуплено 8 одиниць ШГРП для встановлення їх у вересні-жовтні у Виноградівському, Мукачівському, Міжгірському, Тячівському районах і виконано реконструкцію та заміну понад2,7 кмгазових мереж у Мукачівському, Свалявському, Іршавському та Хустському районах.

Крім цього, в ході підготовки до опалювального сезону 2015-2016 років проведено ревізію 300 одиниць ГРП, 594 – ШГРП та 172 засувок у газових колодязях, а також - планово-технічне обслуговування газових приладів у більш ніж 108 тисячах помешкань закарпатців. Детальніше