пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Закарпатцям - про акційні пропозиції від ТОВ "Закарпаттяенергозбут"

Як уже повідомляла адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут», товариство віднедавна стало постачальником газу, отримавши на це відповідну ліценцію. Наразі спеціалісти товариства розробили низку чудових пропозиція для споживачів Закарпатської області – з тим, аби вони могли оцінити переваги приєднання до послуги з постачання газу від товариства, яке вже зарекомендувало себе як надійний постачальник електроенергії.

 

Одна з перших наших новинок - «Закарпатське кумовство». Заінтригували? Читайте умови! Акція проводиться для тих фізичних осіб, які в період проведення Акції уперше стали та/або уже є споживачами газу Товариства та привели кума, брата, свата (знайомих), і які успішно приєдналися до умов Договору постачання природного газу побутовим споживачам

та пройшли процедуру зміни постачальника на Товариство. Період проведення акції з 16 листопада 2020 року до 31 грудня 2020 року включно. Територія проведення акції – вся Закарпатська область. Заохочення - компенсація в розмірі 50% на перші 100 кВт.год спожитої електричної енергії, що надається споживачу природного газу, який привів нового споживача та новому споживачу. Заохочення надається побутовому споживачу один раз за одного нового споживача, а у випадку залучення впродовж місяця кількох учасників заохочення сумуються. З умовами та правилами акції можна ознайомитись на сайті Товариства (https://zakarpatzbut.energy/).

Отримати довідки щодо умов проведення Акції споживач може зателефонувавши за наступними контактними номерами телефонів:

0-800-50-59-60 (кол – центр);

(0312) 42-99-92 (ІКЦ); та/або до центрів обслуговування клієнтів, контактні дані яких розміщені на офіційному сайті Товариства (https://zakarpatzbut.energy/postachannia-prirodnogo-gazu).

Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:48).

Докладніше