пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Закарпатський центр зайнятості допомагає демобілізованим та переселенцям із зони АТО влаштуватись на роботу

14 травня директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич надав прес-конференцію з питань працевлаштування тимчасово переміщених осіб із зони АТО, а також демобілізованих бійців. Адже останнім часом налдзвичайно гостро постає питання щодо роботи для зазначених категорій громадян.
«Співпраця служби зайнятості з військовими комісаріатами розпочалася ще на етапі залучення безробітних до служби в збройних силах України за контрактом, – розповів представникам мас-медіа Юрій Фущич. – На сьогодні у всіх базових центрах зайнятості та військових комісаріатах на місцях розміщено інформаційні стенди для осіб демобілізованих з АТО. Вони містять інформацію про послуги служби зайнятості та набір необхідних документів які потрібно мати  під час відвідування центру зайнятості, адреси і телефони найближчих центрів зайнятості та інша довідкова інформація».
Водночас, як наголосив очільник установи, працівники базових центрів зайнятості мають всю необхідну інформацію щодо сімей загиблих в АТО та проводять роботу по вивченню можливостей надання їм соціальних послуг служби зайнятості, – повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА. Детальніше