четвер, 22 грудня 2016 р.

Закарпатці часто використовують "особистий кабінет" для розрахунку за газ

Минулоріч ПАТ «Закарпатгаз» запровадило для своїх клієнтів web-сервіс «Особистий кабінет». Вже майже 30 тисяч закарпатців користуються цією послугою, а загалом в 16 областях України - понад 1 мільйон споживачів газу.

У листопаді 2015 року «Закарпатгаз» презентував клієнтам новий онлайн-сервіс – «Особистий кабінет». Сервіс дозволяє користувачам самостійно отримати інформацію, яка зафіксована у картці споживача, перевірити поточний баланс, внести показання лічильника, звірити історію платежів та зручно і швидко здійснити оплату за газ у режимі онлайн. 
Окрім того кожен споживач після реєстрації отримує можливість поставити запитання фахівцям компанії, використовуючи зручну функцію надсилання повідомлень. 
Впродовж року можливості сервісу постійно вдосконалюються з врахуванням побажань користувачів. Як результат, у споживачів газу з’явилась можливість отримати інформацію про нараховану субсидію, завантажити рахунок за газ, а також скачати заяви-приєднання до договору на розподіл й постачання газу. 
Вже з квітня поточного року користувачі сервісу можуть переглянути інформацію про зареєстровану в базі компанії конфігурацію газових приладів, що встановлена в їхній оселі, й тим самим, провести звірку щодо кількості, типу приладів, типорозміру лічильника та вказаної кількості зареєстрованих осіб. 
«Особистий кабінет» значно спрощує зворотній зв’язок клієнта та газової компанії, адже він є зручним та простим у використанні – про це свідчить активність закарпатців, яку можна спостерігати останнім часом. З початком опалювального сезону кількість споживачів, які реєструються, зростає. Лише впродовж листопада  роботу сервісу оцінили понад 5 тисяч нових користувачів  Це очікувана тенденція, адже онлайн-сервіс дозволяє здійснювати всі основні операції щодо отримання інформації, перебуваючи просто в себе вдома, а відтак – заощаджувати свій час», – зазначає начальник управління клієнтського сервісу «Закарпатгазу» Тетяна Королович. 
Найбільш активно в «Особистому кабінеті» реєструються споживачі блакитного палива міст Ужгород, Мукачево, а також мешканці Хустського, Свалявського та Берегівського районів. 
Нагадуємо, що реєстрація в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua займає всього декілька хвилин. Для її проходження необхідно знати номер свого особового рахунку та суму останнього платежу за газ.