пʼятницю, 21 серпня 2020 р.

З жовтня діагностичний центр лікарні святого Мартина у Мукачеві працюватиме і по суботах

 

За два місяці послугами діагностичного центру лікарні святого Мартина в Мукачеві скористалося майже 3000 пацієнтів, з яких 766 звернень стосуються ІФА та ПЛР-тестувань. Завдяки доступним цінам, комфортним умовам та відсутності черг все частіше до медичного закладу звертаються жителі з інших районів Закарпаття - Іршавського, Рахівського, Тячівського та Ужгородського.

У сучасному медичному закладі можна отримати весь спектр діагностичних послуг.  Незабаром планують відкрити аудіометричний та  новий рентген-кабінет, а також  розгорнути діяльність операційних для проведення хірургічних, травматологічних,  отоларингологічних та онкологічних   операцій  в амбулаторних умовах.  

Наразі збільшили графік роботи медичного закладу, зараз він працює щодня, з 8.00 до 18.00 години, окрім вихідних.

З   жовтня відвідувачів прийматимуть навіть у суботу. Завдяки  електронній реєстрації пацієнтів, роботі рецепцій та call-центру черг у діагностичному центрі немає  Також  планують  збільшити  можливості малоінвазивної хірургії для проведення   хірургічних,   травматологічних , отоларингологічних  та онкологічних   операцій  в амбулаторних умовах для цього залучатимуть  нових спеціалістів: нейрохірурга,   пластичного хірурга, а також торакального та судинного хірурга.

Докладніше