понеділок, 7 листопада 2016 р.

Можливість онлайн-освіти для студентів

Система онлайн-освіти з кожним роком набуває все більше прихильників. Студенти в всьому світі відзначають незаперечні її зручності:

Географічна доступність. Все, що потрібно, це наявність ноутбука, планшета або смартфона з виходом в інтернет. Таким чином, будь-який закарпатець може пройти курси кращих світових університетів, не полишаючи батьківщини і роботи. Відсутність прив'язки до певного місця дозволяє отримувати знання людям, яким не вдається відвідувати класичні школи і курси: молодим батькам, студентам, бізнесменам або людям з обмеженими фізичними можливостями.
Можливість самостійно визначати час занять. Ви самі вирішуєте, коли прослухати лекцію або виконати практичне завдання. Графік навчання та розподіл навантажень - повністю ваша зона відповідальності. Онлайн-навчання передбачає індивідуальний темп і підхід для кожного студента.
Вартість онлайн-навчання нижча за традиційне. Дійсно, освіта через інтернет обійдеться дешевше, ніж стаціонар або навіть заочна форма навчання в університеті. Звичайно, ціна залежить від вибору вузу або платформи, але, тим не менш, ви в будь-якому випадку заплатите менше, ніж при класичному відвідуванні вузу. Дешевизна дистанційного навчання пояснюється незначними витратами на навчальний процес такого типу.
Незважаючи на очевидні зручності віртуальної освіти, навколо нього існує безліч міфів, які часом відлякують потенційну аудиторію, пише видання Дело.