четвер, 2 квітня 2020 р.

Послуги сервісних центрів МВС, що надаються в умовах подовженого карантину





Починаючи з 19 березня, у сервісних центрах МВС для забезпечення своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів тимчасово змінено режим роботи та призупинено надання фізичним та юридичним особам більшості послуг.
Разом з цим сервісні центри МВС продовжують надавати невідкладні послуги. До тих, що вже надаються, додали реєстрацію нових вантажних автомобілів, автобусів, причепів і напівпричепів, що використовуються для забезпечення діяльності об’єктів критичної інфраструктури, а саме — для медичних закладів, комунальних господарств, фармакологічних підприємств тощо.
“На період карантину важливо надавати підтримку критично важливим об’єктам інфраструктури, що мають велике значення для забезпечення функціонування інфраструктури населених пунктів. Тому, реєстрація нових транспортних засобів вкрай необхідна на теперішній час” — зауважив заступник начальника ГСЦ МВС Юрій Смольянінов.
З 27 березня 2020 року, чергові сервісні центри МВС приймають  документи для здійснення державної реєстрації зазначених вище нових транспортних засобів через електронні канали зв’язку.