пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

Ужгородська міськрада нагадала про свій режим роботи під час карантину

Особистий прийом громадян, як ми вже інформували, на час карантину припинено. Звернутися до посадовців Ужгородської міської ради можна дистанційно – усно (телефоном), письмово або ж електронною поштою.

 

Так, щоб залишити усне звернення, потрібно зателефонувати за номером 42-80-29.

Письмово звернення можна надіслати поштою на адресу: Ужгородська міська рада, пл. Поштова, 3, м. Ужгород, 88000.

Електронним листом – zvernennya@rada-uzhgorod.gov.ua (електронна пошта відділу роботи із зверненнями громадян) або umr@rada-uzhgorod.gov.ua (електронна пошта загального відділу).

Крім того, для подання електронного звернення можна скористатися формою, що розміщена на офіційній сторінці міської ради в розділі «Звернення громадян» https://rada-uzhgorod.gov.ua/zvernennya-gromadyan-1-1.

Аналогічно можна подавати запит на публічну інформацію, також для подання запиту в електронному вигляді можна скористатися типовою формою запиту на офіційній сторінці міської ради в розділі «Публічна інформація» https://rada-uzhgorod.gov.ua/dostup-do-publichnoyi-informa…/. Якщо запит бажаєте подати усно – телефонуйте за номером: 42-80-30.

Звернення юридичних осіб приймаються на електронну скриньку umr@rada-uzhgorod.gov.ua (електронна пошта загального відділу Ужгородської міської ради) або ж поштою на вказану вище адресу.

Попередній онлайн-запис на прийом до адміністратора Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Ужгородської міської ради працює через сторінку офіційного сайту міськради за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/onlayn-cherga…

Адміністратори ЦНАП Ужгородської міськради проводять прийом громадян ВИКЛЮЧНО лише за попереднім онлайн-записом.

Сервіс дає можливість здійснити попередній запис лише один раз на одну послугу протягом робочого дня і окремо на видачу документів.

Після реєстрації роздрукуйте інформацію про запис (номер в електронній черзі, дату, час прийому та назву послуги) та надайте його адміністратору під час обслуговування в ЦНАП. Із собою необхідно мати паспорт, а у разі представлення інтересів іншої особи – доручення. Прохання приходити в ЦНАП завчасно та слідкувати за викликом на моніторах електронної черги.

 Докладніше