понеділок, 26 грудня 2022 р.

На Закарпатті поліцейські нагадують пішоходам про важливість носіння флікерів

 

Окрім посилених патрулювань дорогами населених пунктів, поліцейські Закарпатської області постійно спілкуються з дорослими та молодшими пішоходами, а також водіями двоколісного транспорту та наголошують їм на необхідності бути помітними в темряві – носити флікери та різноманітні світловідбиваючі елементи.

 

Працівники управлінь, відділів та відділень поліції області продовжують активну профілактичну роботу задля безпеки усіх учасників дорожнього руху.

Із настанням зимового періоду, а особливо у час аварійних та планових відключень електроенергії в місті, на дорогах області постійно патрулює збільшена кількість груп реагування патрульної поліції.

Окрім цього, працівники поліції активно спілкуються з маленькими та дорослими пішоходами, велосипедистами та іншими учасниками дорожнього руху, роздають їм флікери та нагадують про те, наскільки необхідним є використання на власному одязі, транспорті, а також рюкзаках, сумках, портфелях різного роду світловідбиваючих елементів.

Поліцейські наголошують: кожен жилет або ж флікер у вигляді браслета, наліпки, брелока – це додатковий сигнал для особливої обережності водіїв автомобілів, які рухаються неосвітленими вулицями. Адже коли йдеться про власну безпеку, турботу про своє здоров’я чи життя, кожна дрібниця, навіть якщо це невелика світловідбиваюча стрічка, має неабияке значення.

 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області

Докладніше