пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

На Мукачівщині створили 450 робочих місць


Одне з інвестиційних підприємств Закарпаття, що працює на Мукачівщині, збільшило виробничі потужності. У селі Нове Давидково, червону стрічку нового виробничого комплексу  ДП «ТУП-Україна» урочисто перерізали голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, очільник Мукачівщини Сергій Гайдай та директор підприємства Євген Грабовчак, повідомляє сайт Закарпатської ОДА.
ДП «ТУП Україна» працює у Мукачівському році з 2003 року та спеціалізується на пошитті комплектуючих до автомобільних салонів провідних марок, таких як: «Мерседес», «Ауді», «БМВ». Перша виробнича потужність нараховує 200 робочих місць. Цех, який щойно відкрили, розрахований ще на 450 робочих місць.
На підприємстві працюють мешканці Нового Давидкова та прилеглих сіл. Середня заробітна плата складає майже 6 тисяч гривень. Підприємство такожпропонує роботу й особам з обмеженими можливостями, для них максимально адаптовані всі приміщення. «Збільшення виробничих потужностей є дуже важливим економічним та соціальним чинником розвитку району, – зазначив Г. Москаль під час відкриття. - Наявність робочих місць виключає депресивні фактори і населені пункти, що поруч, розвиваються. Крім того, виробництво – це і джерело наповнення бюджетів».