середу, 21 вересня 2016 р.

Від сьогоднішнього вечора пів-Ужгорода знову без води

Адміністрація КП "Водоканал м.Ужгорода" нагадує, що протягом 2-3 вересня проводилися роботи з ліквідації аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного.

У ході робіт виявилося, що відновити пошкоджену ділянку колектора технічно неможливо. Замість неробочої ділянки було змонтовано тимчасову, аварійну лінію колектора.
Наразі завершується перший етап робіт з прокладання нової лінії каналізаційного колектора довжиною понад 70 м та діаметром 800 мм,з винесенням його за межі приватної забудови та облаштуванням каналізаційних колодязів.
У зв’язку з неможливістю проведення робіт з переключення старого колектора на нову лінію при одночасній подачі водопостачання, яке зумовлює постійний притік нечистот, що стікають в каналізацію, водоканал вимушений з 20:00 середи (21 вересня) та до завершення робіт припинити водопостачання з Минайського водозабору.
Без водопостачання залишиться лівобережна (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти, що відносяться до Коритнянської сільської ради) та частково правобережна частина міста (район вулиць Митна, Собранецька, Загорська, Єньківська, Гвардійська, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережна Незалежності).
Інформація щодо ходу робіт та терміну відновлення водопостачання буде оприлюднена додатково в четвер 22 вересня.
Прохання до всіх зробити необхідний запас води!
Зауважуємо, що:
• з відновленням водопостачання по можливості пропускати воду через систему змивних бачків для її швидшого освітлення;
• не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.